Skøn liebhaverejendom i landlige omgivelser

175 m² - Bregninge Landevej 7, 5970 Ærøskøbing

Beskrivelse

Går du og drømmer om at skifte tilværelsen i en storby ud med landlig idyl i skønne naturoplevelser tæt på strand, vand og sand, så er Ærø lige noget for dig.

Her får du fantastisk landlig idyl på 175 kvadratmeter beboelse. Boligen er fra 1890, og har både sjæl og charme. Der er her mulighed for at have arbejdsplads hjemme, og der har tidligere været galleri i den ene længe, som er en lade på 172 m2. Den tredje længe er indrettet til stald, og det er her muligt at have mindre dyrehold. Førstesalen fremstår uudnyttet, og det er her muligt at etablere gode boligkvadratmeter. Der er gode muligheder for at øge ejendommens boligkvadratmeter, hvilket også kan gøre det muligt at bo flere generationer sammen.

Ejendommen, som hedder Langemosegaard fremstår pæn og indbydende og byder på et praktisk bryggers, hvor der er god plads til hele familiens sko og overtøj. Herfra har du adgang til et af villaens to nydelige badeværelser med brus. Der er fra bryggerset også udgang til den ene længe. Fortsætter du i stedet ind i boligen møder du det store og nyere køkken, som også giver plads til en større spiseplads. Fra køkkenet er der adgang til et soveværelse, som har sit eget pæne badeværelse. Fra spiseområdet er der adgang til villaens rummelige og lyse stue, som giver videre til et af husets værelser. Gæsterne tager du imod i den store entré, som giver adgang til endnu et værelse, samt stuen og køkkenet. Fra entréen er der trappe til førstesalen, som fremstår rummelig og med rig mulighed for etablering af yderlige boligkvadratmeter.

Bygningen opvarmes med et jordvarmeanlæg med varmepumpe, som fordeler varmen via gulvvarme og radiatorer. Jordvarmeanlægget er fra 2006, hvor der også blev etableret et beplantet filtertanlæg til udledning af husspildevandet.

Ejendommen er liggende få minutters kørsel fra Søby Ærø, som er en aktiv by, med både handelsliv, færgedrift og havn. Færgeforbindelserne fører dig enten til Fynshav på Als eller til Faaborg på Fyn. Derudover byder Søby, hvor du nærmest uanset hvilken retning du bevæger dig i møder vand, på gode bade- og fiskemuligheder. Ønsker du at bruge tiden på golfbanen er der under 10 minutters kørsel til Ærø Golf Klub, som ligger nord for Søby. Der er 15 minutters kørsel til Ærøskøbing, hvor der er færgeforbindelse til Svendborg.

Villaen er godt tilbagetrukket på den store grund, som nærmest er inddelt i flere områder. Du finder her både højbede, flere græsarealer, terrasse, buske og træer. Fra en af terrasserne er der den skønneste udsigt ud over de bølgende marker og du kan bogstavelig talt sidde og følge naturens gang fra første parket.
Vi glæder os til at fremvise denne flotte ejendom for jer.

Villa Til salg
 • Sagsnummer : SVE-00054
 • Udbetaling : 100.000 kr.
 • Ejerudgift : 1.909 kr.
 • Brutto ex. ejerudgift : 8.234 kr.
 • Netto ex. ejerudgift : 7.139 kr.
 • Boligareal : 175 m2
 • Grundareal : 4585 m2
 • Etagertotal : 2
 • Antal rum : 5
 • Byggeår : 1890
 • Kælderareal : 20 m2
 • Energimærke : E
1.995.000 kr.

Dokumenter

 • (1.2MB)

Send formular og få adgang til dokumenter.
Gem evt. dokumenterne på din enhed inden du forlader siden

Jeg vil gerne kontaktes

Mægler info

Boligmægleren Svendborg

Kontakt mægler

Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Giv bud
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern