BOLIGmægleren René Qvistgaard – Hedehusene

Adresse:

Hovedgaden 405, st.tv
2640 Hedehusene

Cvr.nr:

38995197

Åbningstider:

Kontoret:
Mandag-Fredag: 10-16
Lørdag-Søndag: Efter aftale

Telefonisk henvendelse:
Mandag-Søndag: 08-21


 

Medarbejdere


 

René Qvistgaard
Indehaver, Ejendomsmægler MDE
Mobil:2148 0618
rq@boligmaegleren.dk

Julie Rosschou
Sagskoordinator
hedehusene@boligmaegleren.dk


 

Om mægleren


 

Velkommen hos BOLIGmægleren René Qvistgaard. Her hos os møder du veluddannet personale med mere end 35 års lokalkendskab og 16 års erfaring fra branchen, vi står klar til at hjælpe dig med vurdering og salg af din bolig, når det passer dig bedst!

Salg af din bolig er en tillidssag, derfor vil du opleve at her hos BOLIGmægleren René Qvistgaard sætter vi dig i højsæddet, arbejder strukturet og effektivt for at nå det aftalte mål - nemlig at din bolig bliver solgt!

Vi når vores resultater gennem annoncering via boligmaegleren.dk, boligsiden.dk, boliga.dk og mange flere. Samtidig tilfører vi din bolig en målrettet markedsføringskampagne på de sociale medier, med den er du sikret den optimale opmærksomhed fra køberne vedrørende din ejendom.

Går du i salgstanker, så kontakt os på tlf.: 2148 0618 eller email.: hedehusene@boligmaegleren.dk for en snak om dine salgsmuligheder - det er GRATIS og UFORPLIGTENDE. Vi holder til på Hovedgaden i Hedehusene og har samtidig udstilling i Egedal kommune, vi kan derfor hjælpe kommende sælgere i Hedehusene, Taastrup, Værløse, Farum, Frederikssund og Jægerspris m.fl.

BOLIGmægleren René Qvistgaard - fordi det ikke behøver at koste en "bondegård" at sælge sin bolig, det skal være effektivt, struktureret, ordentligt og stadig lidt billigere

Er du boligkøber kan vi også hjælpe dig, ring til os og hør nærmere om dine muligheder!

 

Samarbejdsaftaler:
Jyske kredit
Willis Forsikringsservice

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:
Jyske kredit
Willis Forsikringsservice