Villa i et af Nyborgs mest attraktive kvarterer

158 m² - Kronprinsensgade 17, 5800 Nyborg

Beskrivelse

Nu har du chancen for at bosætte dig i denne sjældent udbudte, rummelige og velindrettede familievilla i et af Nyborgs mest attraktive kvarterer. Med en beliggenhed tæt på Nyborgs pulserende bymidte og med udsigt til et af byens mest charmerende og idylliske grønne områder, har du her muligheden for at kombinere den travle og praktiske dagligdag med din egen grønne oase.

Villaen, som er opført i år 1908 og løbende vedligeholdt, er på 230 etagemeter, er placeret først for på den 476 m2 store grund, og du finder derfor hele udenoms arealet godt udnyttet og ganske ugeneret bagtil. Ejendommen er skrånende ned mod det idylliske voldanlæg, som bevirker at der hverken er trappe eller trin ind i kælderen. Denne indgang vil du bruge til dagligt, og du træder her ind i et stort og praktisk rum med gulvvarme og rigeligt plads til hele familiens overtøj og sko, ligesom der er et skabsarrangement med skydelåger, som giver gode opbevaringsmuligheder. Fra dette rum er der adgang til den øvrige kælder, som indeholder praktisk vaskerum foruden to disponible rum, hvor det store rum på 16 kvadratmeter i dag er indrettet til gæsteværelse. Kælderen fremstår pæn og er særdeles anvendelig.

Følger du trappen op til stueetagen møder du villaens mindre entré, hvor du tager imod dine gæster. Fra trappeopgangen har du adgang til etagens toilet, som er lyst og pænt, samt køkken, to spisestuer og stue. Køkkenet, som er godt afgrænset, er med sin halvmur i åben forbindelse til den ene spisestue, som i dag er indrettet til kontormiljø. Denne rummelige spisestue er i helt åben forbindelse med den anden spisestue, som i dag er indrettet med god spiseplads. Her kan du indtage dagens måltider mens du nyder den skønne udsigt mod voldanlægget gennem det store dør- og vinduesparti. Spisestuen er i helt åben forbindelse med resten af stuen, hvor du finder et godt indrettet sofaområde. Denne del af stuen er med et hyggeligt plateau, som er pænt integreret i villaens stil og udtryk, og som har det formål at opdele stuen samt sikre den fulde udsigt ud over have og vold.

Trappeopgangen fører også til villaens førstesal, hvor du først møder en lys repos, hvorfra du træder ind i fordelingsgangen, som giver adgang til det store og pæne badeværelse med gulvarme samt tre store værelser. To af soveværelserne har udsigt mpd haven og voldanlæg.

Fra villaens spisestue har du udgang til den store, hævede terrasse, hvor du har god plads til både havemøbler, grill og parasoller. Herfra kan du det meste af dagen nyde solens stråler, mens du igen og igen betages af den ugenerede udsigt.

Ejendommens udearealer derudover byder på en nem og overskuelig have, som fortrinsvis er udlagt til græs. Her finder du også et mindre pæreespalier med Clara Friis pærer, ligesom du også kan nyde godt af havens Ingrid Marie æbletræ. I niveau med græsset er der indrettet til mindre terrasse, ligesom du under den hævede terrasse også finder en stor terrasse, hvis det bliver for varmt i solen. Herudover findes der på ejendommen en mindre garage, som i dag anvendes til opbevaring og redskabsrum.

Fra villaen har du ganske kort afstand til alle hverdagens fornødenheder. Daginstitution og skole er få minutter væk på cykel, ligesom du også finder Nyborg Station 700 meter væk, såfremt du pendler til jobbet. Nyborg er en driftig handelsby og få hundrede meter fra ejendommen finder du caféer, restauranter og gågade såvel som et væld af øvrige handlemuligheder. Er du aktiv i din fritid er Nyborg ideel med sine skønne rekreative områder, historiske voldanlæg ligesom du har kort afstand til strand og vand, hvor løbeturen nemt overstås med udsigt til Sprogø og Storebæltsbroen.

Velkommen til Kronprinsensgade 17, hvor beliggenheden og de indendørs samt udendørs forhold kompletterer hinanden på fornemste vis og skaber de ideelle rammer for et dejligt familieliv med rigelig plads til at være sig selv og være sammen – et rigtigt levested på en af Nyborgs mest attraktive adresser.

Tøv ikke med at kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Villa Til salg
 • Sagsnummer : SVE-00073
 • Udbetaling : 170.000 kr.
 • Ejerudgift : 2.285 kr.
 • Brutto ex. ejerudgift : 13.947 kr.
 • Netto ex. ejerudgift : 12.074 kr.
 • Boligareal : 158 m2
 • Grundareal : 476 m2
 • Etagertotal : 3
 • Antal rum : 5
 • Byggeår : 1908
 • Kælderareal : 86 m2
 • Energimærke : D
3.395.000 kr.

Dokumenter

 • (1.1MB)

Send formular og få adgang til dokumenter.
Gem evt. dokumenterne på din enhed inden du forlader siden

Jeg vil gerne kontaktes

Mægler info

Boligmægleren Svendborg

Kontakt mægler

Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Giv bud
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern