ÅBENT HUS MED TILMELDING

216 m² - Vemmedrupvej 28, 4632 Bjæverskov

Beskrivelse

Arkitektens eget hus er til salg Huset er beliggende på en 928 m2 stor grund i et skønt villaområde i Vemmedrup, tæt på skole, daginstitutioner, indkøb hos Rema1000 og med en god infrastruktur. Mindre end en kilometer herfra er der udført til- og frakørsel til Vestmotorvejen både til Fyn, Køge og København.

En ejendom hvor der er kræset for detaljerne og måske et af de mest velholdte i området, huset er beliggende på en grund med en god beplantning og nem at holde. Mod øst, syd og vest er der udført dejlige flisebelagte terrasser i forskellige niveauer. For de små børn er der udført et rigtig dejligt legehus, og for de voksne som ønsker lidt skygge, er der etableret en åben og overdækket pavillion.
Der er etableret gode udhusfaciliteter på ialt ca. 21 m2 samt en carport på 23 m2.

Tilkørslen til ejendommen sker via flisebelagt indkørsel til carport. Langs nabo mod vest er der udført en fælles mur.

Huset er opført i 2 plan med et boligareal på ca. 216 m2 og en unik udestue på 32 m2.
Stueplan indeholder en lys entré med garderobeskabe og adgang til gæstetoilet med brusenische og sauna (sauna er nedlagt og rummes bruges nu som vinrum). Fra Entréen kommer man ind i et stort åbent lyst køkkenalrum med adgang til haven samt gedign og flot trappe til tagetagen. Køkkenet er placeret i venstre side af alrummet med god opbevarings- og bordplads. Fra køkken er der adgang til stort bryggers med vask, skabe samt god opbevarings- og bordplads. Herfra adgang til teknikrum/værksted med hævet vaskemaskine og tørretumbler, rummet er ligeledes udstyret med god opbevarings- og bordplads. Fra bryggers er der udgang til en fantastisk stor udestue badet i lys fra glastag, denne er med til at gøre huset til noget helt specielt. Herfra er der adgang til opbevarings- og viktualierum, carport, have og terrasser. Alrummet giver endvidere adagng til værelse samt stor lys vinkelstue, hvor der på fineste vis er lavet et afskærmet hjemmekontor med brændeovn og dør til haven.

Tagetagen indeholder fordelingsgang i åben forbindelse til trappe, her ligger stor lys vinkelstue med hems og loft til kip, ovenlys og brændeovn. Fra gangen er der endvidere adgang til to værelser med hems,loft til kip og ovenlys, samt stort soveværelse ligeledes med loft til kip og med walk-in closet. Stort badeværelse med kvist og brusekabine med glasdør findes også på etagen.

En villa der skal opleves. (bemærk et ikke rygerhjem)

Villa Til salg
 • Sagsnummer : 6501-2509
 • Udbetaling : 160.000 kr.
 • Ejerudgift : 3.987 kr.
 • Brutto ex. ejerudgift : 13.557 kr.
 • Netto ex. ejerudgift : 11.690 kr.
 • Boligareal : 216 m2
 • Grundareal : 928 m2
 • Etagertotal : 1
 • Antal rum : 7
 • Byggeår : 1975
 • Energimærke : C
3.195.000 kr.

Åbent hus

 • 1. 22-04-2019 (kl. 13:00-15:00 )

Dokumenter

Mægler info

Kontakt mægler

Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Giv bud
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern